Shipping

Afhalen

Afhalen kan bij: 

Puttershoek, De grienden 6, 3297 WB

Rotterdam, Nico Koomanskade 94, 3072LM

Shipping Details

Elke bestelling op werkdagen voor 10:00 uur geplaatst wordt direct verzonden zodat je de bestelling binnen 2 dagen in huis hebt.
Bij een bestelling van 60euro is de verzendkosten gratis

Iron Bull Sportswear

Deze voorwaarden gelden enkel voor Ironbull Sportswear Kleding:
Mocht het artikel niet aan uw verwachting voldoen, dan dient u het binnen 14 dagen na leverdatum retour te zenden. Het bijgevoegde retourformulier dient u ingevuld bij de retourzending toe te voegen en duidelijk aan te geven welk artikel u waarom wilt retourneren. Kosten en risico van deze retourzending zijn voor rekening van de koper (zie www.postnl.nl voor de exacte verzendtarieven). Na ontvangst en controle van de retourzending wordt het bedrag binnen 3-4 werkdagen op uw rekening retour gestort. Er wordt alleen overgegaan tot retourbetaling als wij het artikel in dezelfde staat ontvangen als waarin wij het verstuurd hebben; ongewassen en ongedragen.

Het retouradres is:

Iron bull
De grienden 6
3297 WB
Puttershoek

Ruilen

Omdat onze supplementen onder voeding vallen is het niet mogelijk om producten uit deze categorie terug te sturen.

Bij een omruiling van kleding adviseren wij u om de order opnieuw te plaatsen in de gewenste maat. Dit om te voorkomen dat het artikel uitverkocht raakt voordat uw retourzending door ons verwerkt is.

 

In geval van een klacht dient u contact op te nemen met onze klantenservice via de app 0646 4323 97 . Wij streven ernaar om klachten die wij binnen 24 uur te beantwoorden. In alle gevallen kunt u binnen 3 werkdagen een reactie van ons verwachten.